De juiste H0 figuren vertellen een klein verhaal!

//De juiste H0 figuren vertellen een klein verhaal!

Met H0 figuren zorg je ervoor dat je modelspoorbaan er levendig uit komt te zien. De term H0 geeft aan dat je de modelspoorbaan gemaakt hebt in deze verhouding. Dit is de meest voorkomende verhouding. Je wilt natuurlijk niet dat je H0 figuren groter zijn dan je overige modelspoorbaan scenery zoals huisjes.

Elk H0 figuur vertelt een klein verhaal in de juiste setting. Hierboven zie je een set figuren afgebeeld die plaats kunnen nemen op het station van je modelspoor. Het is namelijk treinpersoneel maar als Nederlands N spoorweg personeel. Maar wij hebben natuurlijk ook treinpersoneel met vormgeving voor andere landen.

Voor je “verhaal” heb je H0 figuren die een beroep uitoefenen zoals bouwvakkers, stad reiniging, ramenwasser, schilder, politie enz.. Maar ook gewone mensen zoals voorbijgangers, strand bezoekers, markt bezoekers en zelf pikant geklede bezoekers.

De figuren in je modelspoorbaan setting maken het verhaal compleet.

2017-11-30T17:09:42+00:00

Leave A Comment

De waardering van www.modelspoorsceneryshop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 79 reviews.